Nieuws

YouthEvents presents: FOREVER FORGIVEN

9 april is er weer een nieuwe YouthEvents. Het thema is deze keer: Forever Forgiven.

Jezus is naar de aarde gekomen om de mensheid te redden. Dat is de belangrijkste boodschap van de Bijbel en wat we vieren in de komende Paasdienst van YouthEvents! Op zondag 9 april om 19:30 zullen we starten met een heerlijke paas-praise.

In de vorm van een interview zoals we kennen van bijv. Collegetour komt Jaap Willemstein spreken. Hij was vroeger een gewelddadige voetbal-hooligan, nu een fanatieke volgeling van God. Hij deelt zijn getuigenis met ons en we mogen al onze vragen aan hem stellen. God heeft tastbaar in zijn leven ingegrepen. Laten we daar samen van leren en naar luisteren.

Daarnaast zal Michiel Bruins een korte Paasboodschap verkondigen naar aanleiding van het korte vers uit Markus 2:5  “Zoon, Ik vergeef je al je ongehoorzaamheid aan God.” Wees erbij!


Praktische informatie

🗓️ zondag 9 april
⏰ 19:30 start (19:20 deuren open)
📍 Triomfatorkapel in Alphen a/d Rijn, Molenwerfstraat 1
💬 Jaap Willemstein & Michiel Bruins

Na afloop van de dienst is er natuurlijk weer alle mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een drankje+hapje.

Deel deze YouthEvents in jouw gemeente, zodat er zoveel mogelijk jeugd een boodschap hoort die speciaal voor hen bedoeld is. En hoe gaaf is het voor hen om op deze plek nieuwe gelovige leeftijdsgenoten te ontmoeten?!