Betrokken worden?

Wil je meer weten over onze gemeente? Zoek je een gemeente waar je bij kan aansluiten? Als je meer betrokken wil worden, kan je lid worden, onder de pastorale zorg vallen en/of door een nieuwsbrief op de hoogte worden gehouden van de verschillende activiteiten.

In onze gemeente kan je lid worden door de doop op grond van je geloof. Je wordt bij ons gedoopt nadat je getuigenis van je geloof hebt afgelegd. Het kan ook zijn dat je in een andere gemeente bent gedoopt op grond van je geloof. Ook dan kan je uiteraard lid worden bij ons.

Als je lidmaatschap een te grote stap vindt, kan je onder de pastorale zorg vallen. Je kan dan aan alle activiteiten deelnemen, je wordt op de hoogte gehouden van al het nieuws en je kan om pastorale hulp vragen als je daar behoefte aan hebt.

Natuurlijk kan het ook zo zijn dat je gewoon wat wilt lezen over onze activiteiten en vind je het fijn om op je eigen manier betrokken te zijn. Of je wilt dat iemand met jou contact legt. Dat mag natuurlijk ook. Geef dat dan aan in je keuze in onderstaande formulier. We streven ernaar binnen een week contact met je op te nemen.

Betrokken worden?

"*" geeft vereiste velden aan

DD slash MM slash JJJJ
Betrokken bij de gemeente als:*