Club

Club

Je zult maar in groep 8 zitten, dat is pas moeilijk. Welke school ga je kiezen, je gaat afscheid nemen van je klasgenoten waar je zolang mee bent opgetrokken, vaarwel veilige omgeving en bekende school en juffen en meesters. Heftig, en dan willen ze in de kerk ook nog eens dat je aan Bijbelstudie doet, poeh.

Je zult maar in de brugklas zitten, ineens ben je de jongste, word je uitgemaakt voor brugpieper, loop je je benen uit je lijf om op tijd in het volgende lokaal te zijn, zit je daar met allemaal nieuwe kinderen en iedere keer een andere docent, maak je veel meer kilometers en heb je ineens veel meer huiswerk en zit je lijf je ook nog eens regelmatig in de weg. Heftig, en dan willen ze in de kerk ook nog eens dat je aan Bijbelstudie doet, poeh.

Voor deze doelgroep is er de eerste zondagmiddag van de maand een eigen club. Om 12.00 uur eten we met elkaar en luisteren we naar elkaars verhalen. Daarna hebben we een heel afwisselend programma met steeds een ander thema. Jongeren van 12 t/m 14 jaar worden uitgedaagd om na te denken over God en wat Hij betekent in hun leven en hoe Hij hen wil helpen bij het maken van keuzes.