Nieuws

YouthEvents presents: AWESOME GOD

Na de gezellige winterspecial zien we uit naar de volgende YouthEvents op 12 februari! Het thema is: Awesome God

We hebben de vorige keer gehoord hoe we kunnen worshippen terwijl we geduldig blijven wachten. En nu: 2 Petrus 1:6 Door te groeien in geduld, zullen jullie groeien in ontzag voor God. 

Ergens ontzag voor hebben, of ergens onder de indruk van zijn, hoe vaak komt dat nog voor? Prachtige landschappen, spectaculaire sportbeelden en korte quotes van inspirerend levensadvies: het is allemaal binnen seconden te vinden op je schermpje, en het komt de hele dag op je af. En als je daarnaast je papieren Bijbel hebt, of zelfs je Bijbelapp, tja… hoe komt God dan nog binnen? Écht binnen?

God wil zich aan je laten zien! Hij kan eindeloos veel meer doen dan wij zelfs maar kunnen bedenken! He is an Awesome God! Henk Imthorn komt ons hier meer over vertellen op 12 februari. Daarnaast gaan we weer lekker worshippen met onze eigen YE-band.

Luister hier naar ‘Awesome God’ van Michael W. Smith

Praktische informatie

🗓️ zondag 12 februari
⏰ 19:30 start (19:20 deuren open)
📍 Triomfatorkapel in Alphen a/d Rijn, Molenwerfstraat 1
💬 Henk Imthorn

Na afloop van de dienst is er natuurlijk weer alle mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting onder het genot van een drankje+hapje.

Deel deze YouthEvents in jouw gemeente, zodat er zoveel mogelijk jeugd een boodschap hoort die speciaal voor hen bedoeld is.   En hoe gaaf is het voor hen om op deze plek nieuwe gelovige leeftijdsgenoten te ontmoeten?!


Wat kan jij doen?

💰 Bijdragen! We vertrouwen volledig op God dat Hij, Yahweh Jireh, ons voorziet. Toch zou het ons een gerust hart geven als we een beetje steady inkomsten kunnen genereren. Volgende nieuwsbrief zullen we meer informatie geven over hoe je hieraan kan bijdragen. 
🙏🏻 Bidden! We zijn op zoek naar mensen om het pray-team uit te breiden. Per dienst is het fijn als er 2-3 bidders klaar staan om met de bezoekers te kunnen bidden/praten. Heb je hier interesse in? Stuur Roos even een berichtje!
💁🏻‍♂️ Helpen! Kun jij goed beameren? Drinken inschenken? Heb je gevoel voor techniek? Kun je goed welkom heten? Lekker koken? Vuurkorf aansteken? Allemaal talenten die je in kunt zetten bij YouthEvents! Al is het maar eens per jaar, laat het ons weten als jij wilt helpen! 
📣 Verspreiden! Deel onze social media posts of mailing met de doelgroep. Deel het in de kerk, deel het op je werk. Spread the word!