Nieuws

Terugblik op een geslaagd jeugdweekend

Zoals u vast heeft meegekregen, was afgelopen weekend het jeugdweekend met de jeugd uit onze gemeente. We verbleven met de jeugd in Otterlo en ‘Echt waar?!’ stond centraal als thema. We kijken terug op een gezegend, mooi en zonnig weekend en zijn enorm dankbaar hiervoor! Vraag vooral de jeugd hoe zij dit ervaren hebben. Om alvast een inkijkje te geven, volgen hieronder de terugblikken van een aantal van onze jongeren die mee geweest zijn op het weekend.

Het jeugdweekend van 2022 was een zeer geslaagd weekend. Het zat vol met goeie VIBES🥳🌅 en we hebben er allen zeker volop van genoten. Het mountainbiken🚴🚴‍♀ was echt kicken en de natuur 🌳om ons heen was prachtig 🤩 . We hebben ook zeker gesmuld van al het lekkers 🥩🍌🍊🧇🌭🍕🥪 en we hebben ook vele leuke spellen gedaan⚽🏈 . Oftewel dit weekend was zekers genieten!😄 Net alsof je even weer op vakantie was☀️🕶️.

Ik vond het jeugdweekend erg leuk. We hebben natuurlijk niet zo veel geslapen, maar dat maakt niet uit. Ik vond het leukste toch nog het mountainbiken. En de Bijbelstudies iedere dag waren ook mooi. En de Mac zondagavond was natuurlijk erg lekker😃😃.

Jouke

We hebben een heel mooi, leuk en gezellig weekend gehad met z’n allen. We hebben aan de hand van serieuze gesprekken nagedacht over ‘de waarheid’. Op dag 2 zijn we sportief met z’n allen wezen mountainbiken. Al denk ik dat we niet veel hebben geslapen haha. Omdat het voor mij de eerste keer was, heb ik veel mensen leren kennen. Dat vond ik vooral heel leuk!

Susanna

Wat hebben wij met zijn allen genoten van deze dagen. Eerst hadden we kennis gemaakt met het thema dat zeer voortreffelijk was. Daarna een gezellig begin van spelletje met goeie vibes🌅. Zaterdag begonnen we met wakker worden en een rustig morgenmaal. Meteen daarna werden we aan het werk gezet😮‍💨. De leiding had mooie en zeer leerzame levenslessen meegegeven🤩. We gingen ook nog eens iets leuks doen in de middag dat was mountainbiken dat was vermoeiend🚵, . Maar wat hebben we er met volle teugen van kunnen genieten! Kortom dat was ook zeer voortreffelijk en we hebben de dag nog met veel gezelligheid, genot en veel uitstekende vibes🌅 kunnen eindigen. Dat kwam door de gerechten die werden gemaakt door jong en oud + topgeluiden uit de elektronische speaker. Toen was de zondag aangebroken en wij naar de kerk in Ede gingen, heel anders dan onze kerk maar wel een mooie preek⛪. We hebben eerst gegeten voor sport en spel of: sportbeoefening en gezelschapsspel🏈. Tijdens dat spel moesten wij erachter komen wie Bargezellig in brand had gezet. Wij allen dachten dat het echt was en waren erg verdrietig, maar gelukkig zei Vicky dat het een spelletje was. Daarna op naar huis en een geweldig cadeau gekregen🎁. Bedankt Jeugdwerk team voor alle moeite, voorbereidingen en deze geweldige tijd. 🥳🤩😎

Nathan

Het jeugdweekend was erg leuk. We hebben van alles gedaan zoals mountainbiken en sport en spel. Het was ook erg gezellig met z’n allen. Ik hoop dat het volgend jaar net zo leuk is!

Micha

Ik heb er echt van genoten!! We hebben allemaal leuke dingen gedaan bijvoorbeeld: mountainbiken, allemaal spelletjes zoals een escaperoom, en we hebben ook over het geloof gepraat.😁 We hebben ook gegeten bij de Mac🍔🍟.

Groetjes van Eva!!