Nieuws

Youth Events – 15 januari

Zondag 15 januari is er weer een Youth Events dienst, dit zal onze verlate winterspecial zijn. Door code oranje is de dienst in december helaas afgelast. Dit seizoen hebben wij het jaarthema ‘Op reis naar het koninkrijk’. In 10 avonden zal de boodschap die staat in 2 Petrus 1:3-11 worden uitgelegd.

Benjamin Jesse komt spreken over het thema ‘Worship while we wait’. Soms vraagt God ons om te wachten. Dat kan moeilijk zijn, maar het is voor een doel: Hij wil mooie dingen laten zien vanuit Zijn plan. Wat kunnen we in de tussentijd doen? In ieder geval God blijven ontmoeten en aanbidden, dus dat gaan we zeker doen op 15 januari! Ook kunnen we elkaar helpen om vol te houden! Daar gaat Benjamin ons meer over vertellen.

Praktische informatie
Wanneer: Zondag 15 januari, de deuren zijn geopend vanaf 19:15 en de dienst zal starten om 19:30 uur.  

Locatie: Dillenburg 2A, 2404 EV Alphen aan den Rijn

Het adres van de volgende dienst is Dillenburg 2A in Alphen. Dat is het gebouw waar de afgelopen dienst ook gehouden zou worden. De Triomfatorkapel wordt nog steeds verbouwd.

Na afloop van de dienst staat er warme chocomelk met wat lekkers klaar! En is er natuurlijk weer alle mogelijkheid voor onderlinge ontmoeting.
 
Wij als YouthEvents zouden het ontzettend waarderen als deze bijeenkomst in uw gemeente gedeeld kan worden, zodat er zoveel mogelijk jeugd een boodschap hoort die speciaal voor hen bedoeld is. En hoe gaaf is het voor hen om op deze plek nieuwe gelovige leeftijdsgenoten te ontmoeten?