Nieuws

Evangelisatie actie jaarmarkt

Woensdag 20 september 2023 zullen we als Gemeente op de Alphense Jaarmarkt gaan evangeliseren. De kraam is geregeld en de flyers en bijbels liggen klaar. Nu hebben we alleen nog uw hulp nodig! 

Wat gaan we dan eigenlijk precies doen? 
U zou kunnen helpen bij:

  • Het uitdelen van flyers met de boodschap van het evangelie aan de 100.000 bezoekers op de jaarmarkt
  • Schenken van koffie en thee om zo een praatje aan te knopen en een flyer of bijbel mee te geven
  • Stripboekjes over het leven van Jezus uitdelen aan kinderen
  • Vertellen en getuigen van het evangelie, het goede nieuws van Jezus Christus!

U kunt zich inschrijven via de lijst in de hal. Daarop kunt u aangeven hoe lang en op welke tijden u beschikbaar bent. Elk uurtje hulp is welkom! 

Zou u willen helpen, maar zou u eerst graag wat meer willen weten over evangeliseren? Kom dan naar de toerustingsavond op 14 september 2023 om 19.30 in de kapel. Evangelisatie stichting Sjofar komt dan vertellen hoe u het evangelie kunt uitleggen en wat u kunt verwachten. Komt u niet helpen, maar wilt u wel meer weten over evangeliseren? Ook dan bent u natuurlijk van harte welkom bij de toerustingsavond!

Bent u niet in de gelegenheid om mee te gaan? U kunt ook helpen door te bidden. Gebed is in deze hele evangelisatie actie van onschatbare waarde. Wilt u bidden dat we als gemeente krachtig en blijmoedig mogen getuigen en dat God werkt in de harten van mensen, zodat zij open staan voor de goede boodschap?