Nieuws

Club voor jongeren.

Zondagmiddag 20 november is de eerste clubmiddag van dit seizoen. Na de dienst gaan we even koffie/ thee/ cola/ limonade drinken en om 12.00 uur eten we met elkaar in Bar Gezellig en daarna is er een actief clubanderhalfuurtje. Om 14.00 uur stoppen we weer. Het onderwerp van deze middag vind je in de uitnodiging die jullie nog krijgen. We rekenen op jullie komst en een fijne, leerzame middag.

TIK

Vrijdagavond 18 november is er ook een TIK avond, de Church Battle gaat helaas niet door, dus jullie sportschoenen kunnen in de kast blijven. In plaats daarvan is er een spellencompetitie. Tijd en plaats zijn nog niet bekend, maar laat me ( Hennie) even weten als je ook naar deze avond wilt. Kunnen we eventueel met elkaar gaan.

Kindermiddag

Zaterdagmiddag 26 november is de volgende kindermiddag voor alle kinderen van de basisschool en hun vriendjes, vriendinnetjes enz. Voor deze middag krijgen de kinderen weer een persoonlijke uitnodiging en we hopen echt dat er veel kinderen uit de gemeente komen en zij ook iemand mee brengen, zodat ook die kinderen mogen horen over de liefde van de Here Jezus en een fijne middag mogen hebben. Voor zowel jongens als meisjes zijn er leuke werkjes om te knutselen en spellen om te doen. Uiteraard gaan we eerst met elkaar eten en wat zingen en luisteren naar een mooi verhaal van juffrouw Henriëtte. Inloop vanaf 12.15 uur en om 12.30 uur eten met elkaar. De middag duurt tot 15.30 uur.

Schoenendozen

Voor de kindermiddagen kunnen we heel goed lege schoenendozen gebruiken, waar de kinderen hun kostbare knutselwerkjes in vervoeren. Als u nog ergens wat van deze kartonnen exemplaren heeft staan, die u wel kunt missen, wij zijn er blij mee!! Alvast bedankt.